månadsarkiv: januari 2016

VÄGUS ungdomssymfoniorkester 3 feb

VÄGUS ungdomssymfoniorkester

3 feb kl 19.00 Fyrkanten Vargön, BILJETTER 200:- (medlem 120:-)

130930 Kultur i Väst / Vägus Foto: Marie Ullnert

VÄGUS – klassisk musik med unga symfoniker

ONSDAG 3 FEBRUARI KL. 19.00

FYRKANTEN ARENA, VARGÖN

Heja Sverige! är en spännande och okonventionell hyllning till svensk orkestermusik. Sveriges roligaste orkester, VÄGUS, blandar som vanligt musik och ord, symfonier och sketcher för att måla upp en helhetsbild som är både informativ och underhållande. Orkestern låter publiken umgås med storheter som Roman, Berwald, Lindblad, Norman, Andrée, Stenhammar och Lars Erik Larsson för att nämna några.

Under ledning av sin dirigent Simon Phipps tar VÄGUS med sin publik på ett hisnande äventyr, där den klassiska musiken är den helt naturliga mittpunkten.

Samarrangemang mellan Vänersborgs Musikförening, Kultur i Väst, Vänersborgs kommun och Studiefrämjandet.

Biljettpris 200 kronor (medlem 120 kronor)

Biljetter: Förköp Folkets Hus och VISIT, Vänersborg samt fr om kl 18 i entrékassan 3 februari.