PREMIÄR FÖR JAZZ PÅ TERRAZZ!! 8 juni kl 19.00

Torsd 8 juni

Trio Mallorca – Axel Johansson tenorsax, Gustav Renberg gitarr och August Glännestrand trummor.

IMG_1596
Hemmasonen August Glännestrand har satt ihop denna spännande trio med gamle spelkompisen Axel Johansson och ny Gustav Renberg – alla f.n. studerande på Fridhems folkhögskola.
En trio som spelar egna kompositioner med utgångspunkt i jazztradition. Inspirerade av den svenska jazzens uppsving under början av 2000-talet av band som The Stoner, Television Pickup och Lekverk. Trion kallar sin musik för semesterjazz. I musiken finner du en avskalad ljudbild där gitarr, tenorsax och trummor samspelar lekfullt. Likt en resa till värmen ligger känslor som glädje och melankoli nära varandra. Som på semester – avslappnat, lättklätt och ledigt. Där en vanlig dag kan bli ett äventyr.

Biljetter 120 kronor/medlem 100 kronor