Mikael Rammel band 23/9 – Till dig

SÖNDAG 23 SEPTEMBER KL. 18.00 

MIKAEL RAMEL BAND TILL DEJ 

VÄNERSBORGS TEATER

07C0D052-AF76-4032-BFA4-C3C2D146204E

Mikael Ramel som tillsammans med systern Lotta kunde höras på Aqua Blå festivalen för några år sedan, uppträder här med sin grupp med lite annorlunda stilinriktning.
I gruppen ingår kända musiker från kända band från den alternativa musikrörelsen på 70-talet. Själv medverkade Mikael i Fläsket brinner. På gitarr åter nns Kenny Håkansson känd från Kebnekajse. Basisten Göran Lagerberg minns vi från tiden i Tages, men även från 80-talets EGBA-uppsättning. På klaviatur medverkar Mats Öberg, som bland många andra spelat med Frank Zappa! Bakom trummorna sitter Benna Sörman, som bland många andra spelat med Magnus Uggla. Musiken vi kommer att få höra är naturligtvis baserad på de tidigare musikerfarenheterna men i uppdaterade versioner.
BILJETTPRIS 200 KRONOR (MEDLEM 150 KRONOR)