Susanna Risberg Trio + Malin Wättring 24 sept kl 19.00

Torsdag 24 Sep kl 19.00

Susanna Risberg Trio feat. Malin Wättring

Blå scenen, Folkets hus, Vänersborg, Biljettpris 160:- (medlem 120:-)

”Jag inser att hon med största sannolikhet kommer att bli en av Sveriges främsta gitarrister i sinom tid”, sa legenden Janne Schaffer om Susanna Risberg. Redan som 16-åring avbröt hon studierna i Göteborg och gav sig av till Berklee i USA för att studera musik. Åtta år senare har hon gästat storband och symfoniorkestrar, turnerat i Norden och vunnit bland annat prestigefyllda Jimi Hendrix Award i USA. Musiken består av standards och originalmusik. I trion ingår Gustaf Hielm (Mats och Morgan band, Meshuggah m fl) bas, Jonathan Lundberg (Jonathan Lundberg band m fl) trummor och gästartist för kvällen är Malin Wättring saxofon, en av landets mest uppmärksammade unga saxofonister!

Kom och lyssna på det absolut hetaste inom den unga jazzen! Det andras tradition, nytt och fräscht och färgsprakande. Musiker som menar allvar i en fantasisk blandning av kompetens och stjänglans!

Malin SONY DSC