Rullande Saxofoner 10 feb kl 18.00

FREDAG 10 FEBRUARI KL. 18.00

ROLLIN ́ PHONES

FESTSALEN, FOLKETS HUS, VÄNERSBORG

IMG_0870

Sedan 1986 har saxofonkvartetten Rollin ́ Phones varit en viktig del av svenskt musikliv. Den är en mångsidig kammarmusikensemble och repertoaren sträcker sig från klassiska standardverk och transkriptioner till verk av samtida tonsättare. Den har blivit tillägnad ett flertal verk av både svenska och utländska kompositörer. Dess artistiska skicklighet och publikkontakt vid konserterna har blivit en del av kvartettens signum och specialitet.

Saxofonkvartetten Rollin ́ Phones består av Tove Nylund sopransaxofon, Kristin Uglar altsaxofon, Edith Bakker tenorsaxofon och Neta Norén bary- tonsaxofon. I Folkets Hus-baren erbjuds något fredagsgott. Samarrangemang med Kultur i Väst.

Förbandet ”Ett Undantag” underhåller innan konserten med Rollin’ Phones.
Bandet består av: Matilda Schyborger-sång, Erik Flink-sax, Mattias Ulmestrand-trummor, Kim Bernlo-gitarr, Samuel Eklind-bas. Ett Undantag spelar allt från egenskriven, traditionell och omskriven jazz.

BILJETTPRIS 160 KRONOR (MEDLEM 120 KRONOR)