Evolution Music Festival – Skallsjö Sommarorkester 16-19 juli

Fre 19 jul 2024
Karlsrogården, Öxnered, Vänersborg
Se biljettlänken

2024 års festival har fått temat “Natur och Miljö” bland annat genom musik som spänner över hela musikhistorien. Temat kompletteras med en utställning med Vänersborgsgruppens konstförening. Sopransolist den 17 juli är Jenny Lind-stipendiaten sopranen Josefine Mindus och den 18 juli blir det quizkonsert på Backstage Bar i Trollhättan.

Festivalen äger rum på Karlsrogården, där festivalen bjuder på sköna kvällar med mat och musik med ensembler ur orkestern tillsammans med solister. På Karlsrogården serveras maten kl 18:00 och ca kl 18:30 börjar musiken. Hela programmet, info och biljetter på hemsidan: sommarorkester.com

Fredagen den 19 juli presenteras en barnkonsert kl 16:00 i Festsalen på Restad Gård i Vänersborg (fri entré) med skådespelare Jonatan Nettréus, där alla barnen får vara med och påverka berättelsen. På kvällen avslutas festivalen på Restad Gård med en orkesterkonsert.

Medlemmar i Kammarmusik i Väst (Vänersborgs Musikförening/Trollhättans konsertförening) får 15 procents rabatt om man använder rabattkoden KAMIVAST24.