Flamencoföreställning Dos

Sön 20 mar 2022
Festsalen, Folkets Hus
200 kronor (Medlem 150 kronor)

En föreställning där flamencodans, gitarr, rytmer och förinspelad musik medverkar i en poetisk helhet om tvåsamhetens olika ansikten. Kärleken kan vara ack så glimrande och ljuv, sprallig och komisk, innerlig och äkta men även besitta ett mörker av bitterhet och otyglad svartsjuka och desperation. Genom både egna och andras erfarenheter och genom skickligt hantverk och artisteri tas vi med på en avskalad och drabbande tolkning av denna mänskliga urkraft.

Flamencodansaren och koreografen Ann Sehlstedt medverkar tillsammans med gitarristen och kompositören Robert Svärd. De har under de senaste åren framför allt arbetat med musiker från Spanien och Svärds musik har rönt stora framgångar även internationellt.

Årsmöte

Efter föreställning (ca kl. 17.30), hålls årsmöte i Vänersborgs Musikförening i Rådhussalen.