Jazzkryssning med Cinderella till Mariehamn

När
Sön 26 apr 2020
Kl 09:00
Var
Stockholm - Mariehamn, Åland
Pris
695 kr

Lämna vardagen för en stund. Underhållning och dansband väntar ute till sjöss. Allt kryddat med god och prisvärd mar och dryck. Dessutom kan ni fynda i taxfreebutiken ombord. Eller varför inte bli ompysslade i vårt omtyckta spa?

Denna avgång är en specialkryssning med Monica Zetterlundsällskapet.

Programmet ombord är minst sagt proppat med roligheter! Det mesta av underhållningen är öppen för allmänheten, men några få saker är endast för specialgäster. Vi kommer kunna lyssna till Lisa Nilsson, ackompanjerad av Ekdahl & Bagge Big Band. Här underhåller även jazz-och bluessångaren Claes Janson i Melody. I vinbaren spelar Monica och Carl-Axel Dominique. Med ombord från sällskapet finns också Monica Zetterlunds vänner och kollegor, ex. Kerstin Bagge, Tom Ahland, Monica Borrfors och Tina Ahlin för att ge oss en bild om vem Monica Zetterlund var.

Dag 1 – vi åker på morgonen upp mot Stockholm och stannar för rast med möjlighet till förmiddagsfika och lunch på egen hand. På eftermiddagen kör vi ombord på färjan, som under kvällen tar oss till Mariehamn. Ombord kl 18.00 äter vi en Viking Buffet, med sina omtyckta buffébord, där ingenting saknas och allting ingår i priset. Även vin, öl, läsk och kaffe. Ombord bjuds det på underhållning.

Dag 2 – Frukost ombord 07.00-09.30 och sedan massor av underhållning. Kl 15.15 är vi åter i Stockholm och åker sedan hemåt. Vi stannar för rast och möjlighet att äta mat på egen hand och är tillbaka på västkusten sent på kvällen.

Vänersborgs Musikförening i samarbete med Resmakar´n
Påstigningsplatser:
Vänersborgs Jvstn avg kl. 09.00, ank. 22.50
Trollhättan Resecentrum avg kl. 09.20. 22.30

I priset ingår: bussresa, 1 natt med del i insides 2-bäddshytt, 1 st frukost, 1 buffé inkl. öl/vin/läsk.
Tillval: enkelhytt 300 kr, utsideshytt 150 kr/person.

Åldersgräns 20 år. Giltig ID-handling måste medtagas för ombordstigning.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer