Klubb Gösta – Anna Lundqvist och husbandet

Fre 25 feb 2022
Blå scenen, Folkets Hus
200 kronor (Medlem 150 kronor)

Det är ett sant nöje och en ära för oss att presentera årets första klubbgäst Anna Lundqvist. Hon var en av idékläckarna till Klubb Gösta och får nu själv möjlighet att framträda som kvällens gästartist. Anna gick på jazzmusikerlinjen på Skurups Folkhögskola och har sedan dess producerat, komponerat och framträtt i olika grupperingar, bland annat med musiker från Portugal. Hon är också verksam med jazzutbildningar i Vänersborg och på somrarna på Öland. Med sin vackra röst framför hon sin musik med såväl traditionell sång som med ordlösa och klangfulla improvisationer.

Kvällen inleds med mingel och buffé för dem som så önskar. Fortsättning följer med Göstas jazzquiz och avslutas med Annas konsert tillsammans med husbandet.