Klubb Gösta – Filip Jers och Husbandet

Tor 29 sep 2022
Blå scenen, Folkets hus
200 kronor (medlem 150 kronor)

Det är inte varje dag som musikföreningen gästas av en världsmästare men så sker denna kväll. The Swedish Harmonica Sensation Filip Jers är alltså dubbel världsmästare i munspel. Detta utsågs han till vid 18 års ålder vid Hohner World Harmonica Championship i Tossingen i sydöstra Tyskland. Han har sedan dess turnerat i över 20 länder i Europa, USA, Japan och Sydkorea. Han spelar såväl kromatiskt munspel, bluesmunspel som basmunspel.

Kvällen inleds med möjlighet till mingel och buffé för den som så önskar. Fortsättning följer med Göstas quiz och avslutas med konsert med Filip och husbandet.