Klubb Gösta med Niklas Carlsson och Husbandet

Fre 27 mar 2020
Folkets Hus Vänersborg
Blå scenen
180 kr (Medlem 140 kr, ungdom under 20 år gratis i mån av plats)

Fotograf: Pressbild Secondtime Jazzband hemsida

Helkväll med mingel, buffé, jazzquizz och konsert. Öppet för alla.

Vårens klubbsäsong avslutas med populäre trombonisten och gruppledaren i Second Line Jazzband, Niklas Carlsson. Det Göteborgsbaserade bandet startade för 30 år sedan och har under åren gästat oss vid flera tillfällen och alltid gjort succé. Bandet har etablerat sig som ett av Europas mest populära traditionella jazzband inte minst genom Niklas trombonspel samt medryckande och humoristiska presentationer.

Kvällen inleds som vanligt med mingel, buffé och dryck för den som så önskar. På detta följer Göstas jazzquiz och kvällen avslutas med Niklas och husbandet.

BILJETTPRIS 180 KRONOR (Medlem 140 kr, ungdom under 20 år gratis i mån av plats)

Kassan öppnar 1 timme före konserten.

Förboka här eller ring Folkets Hus på 0521-57 57 57.