Klubb Gösta – Rigmor Gustafsson och Husbandet

Fre 24 feb 2023
Blå scenen, Folkets Hus
200 kronor (medlem 150 kronor)

Rigmor Gustafsson är kvällens gäst denna februariafton. Jazzsångerskan, kompositören och arrangören Rigmor kommer från en musikalisk familj i Värmland.  och har gästat oss vid flera tillfällen med både större och mindre grupper. Förutom sina egna kompositioner har hon under sin karriär framfört låtar av Michael Legrand, Burt Bacharach och Dionne Warwick.

År 2010 samarbetade hon med Radio String Quartet of Vienna, vilket blev mycket uppmärksammat och resulterade i mer än 50 konserter i i Sverige och runt om i Europa, och som finns dokumenterat på CD:n Calling You. Kvällen inleds traditionsenligt med mingel och buffé för dem som så önskar. Därefter följer Göstas quiz och kvällen avslutas med Rigmors konsert tillsammans med husbandet.

Foto Thron Ullberg