Skip to main content

Knutpunkt – Göteborg Jazz Orchestra möter Georg Riedel

När
Lör 8 maj 2021
Kl 19:00
Var
Digitalt
Pris

Genom vårt goda samarbete i vårt fantastiska västsvenska nätverk, KNUTPUNKT, håller vi liv i musiken även i coronatider!
Följ länken: https://vimeo.com/knutpunkt

Var med när historia skapas! GJO uruppför helt ny, specialskriven musik av legenden Georg Riedel och länkar samman nu och då, öst och väst med hjälp av musik från bandets medlemmar och tidigare verk från bland annat Georg och Bengt Hallberg. Georg Riedel – vann 2019 Sveriges Radios jazzpris ”Årets kompositör” – har skapat sånger och melodier som gått från generation till generation och i hög grad berikat den svenska musikskatten. Tillsammans med bl.a. Bengt Hallberg, Lars Gullin och Jan Johansson har hans musik satt prägel på den svenska jazzen och format hur den ser (hörs) ut idag! Över 50 år efter att Georg Riedel inledde sin karriär har han kvar sin nyfikenhet och är ständigt aktuell. Göteborg Jazz Orchestra är med sin storbandsjazz en mötesplats för stadens bästa jazzmusiker. Med devisen ”Jazz är kul” ges en helhetsupplevelse för publiken.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer