Konsertresa till Polstjärneprisets final – Nordic Edition

Tor 5 jan 2023
Göteborgs konserthus
400 kronor

Vem vinner 2023 och från vilket nordiskt land kommer vinnaren? Om man sett den spännande delfinalen vill man inte missa den rafflande finalen, där fyra unga musiker gör upp om segern. Polstjärnepriset är i år samnordiskt vilket ytterligare höjer ribban. Göteborgs Symfoniker ackompanjerar finalisterna när de framför sina tävlingsbidrag.
Förutom finalisterna framträder Polstjärneorkestern som utgörs av tävlingsdeltagare och deltagare från Polstjärnekursen – totalt 80-talet unga musiker. De delar scen med självaste nationalorkestern, Göteborgs Symfoniker.
Mer information om Polstjärnepriset hittar du på www.yomacenter.se
FRI ENTRÉ. Dörrarna till Göteborgs Konserthus öppnar kl. 14.00 och
konserten börjar kl.15.00.

Vänersborgs Musikförening arrangerar en konsertresa till Polstjärneprisets final i Göteborgs konserthus.
Sista anmälningsdag: 1 december till Peter Olsson tel. 0709-46 81 90 eller e-post: pol.olsson@telia.com
Sista betalningsdag: 1 december till bankgiro 5322-8870 Vänersborgs Musikförening eller swish 123 091 2105. Glöm inte ange namn!
Avresa: Vänersborgs resecentrum kl. 12.00; Trollhättans stadshus kl. 12.20. Beräknad hemkomst: Kl. 19.00.
Pris: 400 kronor inkl. buss (50 kronors rabatt vid anmälan senast 31 oktober). I priset ingår räksmörgås och kaffe i Göteborgs Konserthus.