Lars Jansson Trio

Ons 31 aug 2022
Festsalen, Folkets Hus
200 kronor (medlem 150 kronor)

Lars Jansson har med åren blivit en mycket kär gäst hos Vänersborgs musikförening. Hans mångsidighet och kreativitet inom jazzens värld bjuder alltid på spännande och intressanta musikupplevelser för publiken. Både här hemma och internationellt är Lars Jansson en uppskattad musiker, som även verkar som pedagog, kompositör och arrangör. Hans trio som funnits sedan tidigt 80-tal har spelat in ett 20-tal CD.

Lars Jansson Trio är en av de mest berömda jazzgrupperna i Skandinavien och Japan och har genomfört turnéer över stora delar av världen. Trion består numera av, förutom Lars Jansson, Thomas Fonnesbaek bas och Paul Svanberg trummor.