Malmars Lilla Makalösa – Gamla grejer & sladdlösa mazariner

Folkets Hus, Vänersborg
Festsalen
Vuxna 60 kr, barn gratis

Från reggaeschottis till jazzmazurka – ett av Sveriges mest mångsidiga band inom familjegenren. Gör dig redo för en stunds svänghäng tillsammans med två av traktens fiffigaste rimsnickrare.

Ida Malkolmsson Gadd och Sara Martinsson Arnér, låtskrivare och sångerskor i bandet Malmars Makalösa, ger sig ut på duoäventyr och framför sina låtar i mindre format. Trakterande ett flertal instrument och skickligt fångande ögonblicket bjuder de in publiken till ett musikaliskt möte där ord, humor och improvisation spelar viktiga roller. Kom och låt svänget sprida sig som pirr i kroppen och fyll sinnet med en hoper nya rim och melodier. En familjeföreställning utan åldersgräns, som garanterat väcker barnasinnet till liv.

Samarrangemang mellan Vänersborgs kommun och Vänersborgs Musikförening.

BILJETTPRIS 60 KRONOR (VUXNA), BARN GRATIS