Mellandagsblues med Sweet Little Angels & Johanna Hjort

Ons 28 dec 2022
Blå scenen, Folkets Hus
200 kronor (Medlem 150 kronor)

Göteborgsbandet Sweet Little Angels med Johanna Hjort är ett rutinerat gäng som funnits länge på den svenska bluesscenen. Mötet mellan dessa bluesens gentlemen och Johanna är själfullt – här smälter blues och soul samman i skön förening.

I femmannabandet ingår musiker från gamla Totta Näslunds bluesband och Hammond Hurricanes. Musiken hämtar inspiration från legendarer som B B King och Jack McDuff. Blues, soul och jazz förenas själfullt och svängigt. Sångerskan Johanna Hjort har jobbat med storheter som Eric Gadd och La Gaylia Frazer och har hyllat Ella Fitzgerald på Nefertiti i Göteborg.

Sweet Little Angels består av Dan Helgesen hammond, Tomas Tolsson Olsson trummor, Tobias Grim gitarr, Tobe Stenson sax och Mats Boogh bas.