Musikal med Josefin, Linus och Anna

Vänersborgs Musikförening

Musikal med Josefin, Linus och Anna

När
Sön 20 sep 2020
Kl 16:00
Var
Folkets Hus, Vänersborg
Festsalen
Pris
Ordinarie 200 kr, medlem 150 kr

Även i år så bjuder Musikföreningen tillsammans med Vänersborgssonen Linus Wallberg in till en intim musikalkonsert! I år så delar han scenen med Josefin Henebäck som har sina rötter i Eskilstuna. De båda har studerat musikal tillsammans sedan 2013 och tog sin examen från Balettakademin i Göteborg 2017. Genom åren så har de tillsammans gjort ett flertal framträdanden och även jobbat tillsammans i studion med flera spännande projekt! 

Vid pianot sitter Anna Sandström. Ursprungligen från Falköping, hittade hon efter sin examen från Ingesunds musikhögskola, till Vänersborg 1996! Hon specialiserade sig inom ackompanjemang och kammarmusik och har anlitats flitigt! Åren 2000-2018 arbetade Anna på Musikskolan i Vänersborg samt på Birger Sjöberggymnasiet där hon undervisade i piano och ackompanjerade eleverna på spetsutbildningen och estetiska linjen inom en rad av olika genrer!

Välkommen till en kväll i musikalens anda!  

BILJETTPRIS 200 KRONOR (MEDLEM 150 KRONOR)

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer