Polstjärneprisets Vinnarkonsert

Vänersborgs Musikförening, Nationellt centrum för musiktalanger (NCM)

Polstjärneprisets Vinnarkonsert

När
Sön 1 nov 2020
Kl 15:00
Var
Folkets Hus, Vänersborg
Festsalen
Pris
Ordinare 150 kr, medlem 120 kr

Välkomna till en storslagen vinnarkonsert med Polstjärneprisets vinnare 2020, klarinettisten Tekla Nilsson i högsätet i en imponerande solist-, kammarmusik- och orkesterkavalkad från hela Norden.

Juryn tilldelade Tekla priset med motiveringen: ”För suverän behärskning av instrumentet med lekfull musikalitet och stark scenisk närvaro”. Hon kommer att dela scen med många av de 80 unga talanger som under flera dagar har förkovrat sig i musik i Vänersborg med hjälp av framstående artister och professorer under Polstjärnekursen. Det blir även ett sätt att för Polstjärnepriset 2020 att lämna över stafettpinnen till Polstjärnepriset 2021.

Polstjärneprisets framträdanden har blivit mycket populära, med utsålda konserter inte minst här i Vänersborg – så se till att försäkra dig om en biljett i god tid. Konserten ges i samarbete med Nationellt centrum för musiktalanger (NCM) som har sitt säte i Vänersborg.

BILJETTPRIS 150 KRONOR (MEDLEM 120 KRONOR)
Biljetter kan förköpas online (se länk till höger) eller på plats i biljettkassan.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer