Rigmor Gustafsson Kvartett

Fre 6 mar 2020
Vänersborgs Teater
250 kr (Medlem 200 kr, ungdom under 20 år gratis i mån av plats)

Jazzsångerskan, kompositören och arrangören Rigmor kommer från en musikalisk familj i Värmland. Hon har gästat oss vid flera tillfällen med både större och mindre grupper. Denna gång kommer hon med en kvartett bestående av Rigmor Gustafsson sång Jonas Östholm piano Martin Höperbas Chis Montgomery trummor. Gruppen kom 2019 ut med albumet Come Home.

Förutom egna kompositioner har hon under sin karriär framfört låtar förknippade med Dionne Warwick, Burt Bacharach, Michael Legrand. Hennes samarbete 2010 med Radio String Quartet of Vienna blev mycket uppmärksammat och resulterade i mer än 50 konserter i Sverige och runt om i Europa.

TEXMEX -buffé från kl. 17 i Festsalen, pris 195 kr inkl. en öl/vin eller alkoholfritt. Bokas på 0521- 57 57 57 eller info@folketshusvanersborg.se
PAUSFIKA kan förbeställas vid entrén.
EFTERHÄNG efter konserten i Festsalens bar.

BILJETTPRIS 250 KRONOR (Medlem 200 kr, ungdom under 20 år gratis i mån av plats) Kassan öppnar 1 timme före konserten. Förbokning: Visit Trollhättan Vänersborg online, även Folkets Hus 0521-57 57 57 Serviceavgift tillkommer vid förbokning. Arrangör: Vänersborgs Musikförening i samarbete med Studiefrämjandet och Vänersborgs Kommun.