Skip to main content

Sandra Lied Haga Cello och Christopher Park piano

När
Tor 21 okt 2021
Kl 19:00
Var
Festsalen, Folkets Hus
Pris
180 kronor (Medlem 150 kronor)

Den 21 oktober kommer den norska cellisten Sandra Lied Haga till Festsalen i Folkets hus. Hon står på tröskeln till en stor internationell karriär med sin rika, vackra celloton och har fått flera internationella priser. Den tidigare aviserade pianisten Haiou Zhang har ersatts av Christopher Park, sedan 2021 professor vid Norges musikhögskola i Oslo.

Juryn för Schleswig-Holstein Music Festival Foundation utsåg häromåret Christopher Park till vinnare av det berömda Leonard Bernstein Award. Den unga pianisten ansluter sig därmed till de välkända musikerna som Lang Lang, Lisa Batiashvili eller Martin Grubinger, som började sina karriärer som vinnare av detta internationellt eftertraktade pris. Förutom sin soloverksamhet är han mycket verksam som kammarmusiker.

På konsertprogrammet står musik av Schumann, Franck och Rachmaninoff.

I samarbete med Kammarmusik i Väst med stöd av Ideell Kulturallians. Konserten är en smygöppning på Kulturveckorna i Vänersborg.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer