Sinne Eeg & Jacob Christoffersen

Folkets Hus, Vänersborg
Festsalen
Ordinarie 200 kr, medlem 150 kr

Den danska sångerskan Sinne Eeg har världen som arbetsfält. Till Kina och Japan har hon återvänt regelbundet sedan många år men på sistone har hon även skapat sig en stark position i USA, där hon har uppträtt på legendariska scener som The Kennedy Center, Dizzy’s och Kitano.

Hon har utvecklats till den fulländade jazzartisten, oavsett vilket format hon framträder i; med storband, egen kvartett eller, som ikväll, med en av Danmarks mest hörvärda och uppmärksammade pianister, Jacob Christoffersen. Jacob har varit hennes pianist i flera år och är även med när hon turnerar i USA med amerikanska musiker. Duon uppvisar ett fullständigt enastående och fulländat samspel.

Med stöd av nätverket Knutpunkt Nefertiti

Biljetter kan förköpas online (se länk till höger) eller på plats i biljettkassan.