Terese Lien Quartet

Tor 13 okt 2022
Blå scenen, Folkets Hus
200 kronor (medlem 150 kronor)

Terese Lien Evenstad är en av få svenska jazzviolinister som dessutom var den första att utexamineras från Kungliga Musikhögskolan i Stockholms jazzprogram på sitt instrument år 2016. Hon har släppt två album och leder tre grupper, komponerar och undervisar i jazz och improvisation för stråkmusiker samt turnerar regelbundet för spelningar på jazzklubbar och festivaler i Sverige och internationellt.

Hennes medmusikanter är Britta Virves pianist från Saaremaa Estland, Arvid Jullander basist från Göteborg och Stockholmsbaserade trumslagaren Peter Danemo. Samtliga är mycket välmeriterade efter spel med världsartister.