Trio Frón

Ons 1 apr 2020
Folkets Hus Vänersborg
Festsalen
200 kr (Medlem 150 kr, ungdom under 20 år gratis i mån av plats)

Fotograf: Pressbild

”Musik så in i Norden” med isländska musiker

I serien ”Musik så in i Norden” presenterar vi Trio Frón från Island. Frón är det gamla namnet på Island, där trions medlemmar bor och arbetar som musiker. Trion består av

Áshildur Haraldsdóttir flöjt Bryndís Halla Gylfadóttir cello och Anna Guðný Guðmundsdóttir piano.

Efter avslutade studier på öns musikhögskola fortsatte de sina studier i London, Paris och New York. De har nominerats till och vunnit många musikpriser samt spelat in ett flertal album. Till vardags spelar de med i Islands symfoniorkester, i kammarorkestrar, i kammarmusikgrupper och som solister runt om i världen. De bjuder på en omväxlande repertoar med musik av kända och okända mästare.

BILJETTPRIS 200 KRONOR (Medlem 150 kr, ungdom under 20 år gratis i mån av plats). Kassan öppnar 1 timme före konserten.

Förboka här eller ring Folkets Hus 0521-57 57 57. Serviceavgift tillkommer vid förbokning.

Konserten arrangeras i samarbete med Trollhättans Konsertförening, Föreningen Norden, Vänersborgs Kommun och Studiefrämjandet.