Vänersborgs Musikförening 80-årsjubileum!

Mån 6 feb 2023
Kl

7-12 februari 2023 firar Vänersborgs Musikförening sitt 80-årsjubileum med en vecka fylld av musik. Det blir allt från balkanmusik till musikaliskt quiz, allt från en tidningsrecension till böckernas värld och veckan avslutas med en schweizisk stråkkvartett.

Du köper biljetter till varje föreställning. Till festivalen erbjuder vi även ett festivalpass som innebär halva priset på ordinarie biljettpris till varje föreställning. Festivalpasset kostar 100 kronor och kan endast köpas på Folkets Hus i Vänersborg. Förköp till konserterna i Vänersborgs teater innebär även platsreservation.

Var ute i god tid med dina förköp och beställningar. Läs mer i programmet.