Gunhild Carling Family Band

Lör 7 sep 2024
Vänersborgs teater
300 kronor (medlem 250 kronor)

Gunhild Carling är Sveriges, kanske världens, absoluta Swing-drottning med sprudlande spelglädje. Hon är en av de viktigaste ambassadörerna för swingen idag och är globalt erkänd som multiinstrumentalist, sångerska och entertainer. Carling Family är unika med tre generationer familjemedlemmar som spelar åtskilliga instrument, dansar, sjunger och har tagit den klassiska Vaudeville-stilen in i dagens tidsålder med varm, energisk jazz i 1920 tals-stil. Med sin fantastiska underhållning har de turnerat över hela världen.

Bandet består, förutom av Gunhild Carling, Max Carling klarinett, saxofon, Aina Carling banjo, Ulf Carling trummor, trumpet, Petronella Carling trombon, Linnéa Carling bas, trummor, Håkan Persson trombon, bas, Rune Källén piano.

Biljetter bokas på Folkets Hus, Vänersborg.